Nagrody i wyróżnienia

Efektem dbałości o utrzymanie wysokich standardów produkcji są nagrody i wyróżnienia:
• 2003 Laureat Wojewódzkiego Konkursu Polski Producent Żywności za produkt Kabanos.
• 2003 Laureat Tytułu Polski Producent Żywności za produkt Kabanos.
• 2004 Laureat Wojewódzkiego Konkursu Polski Producent Żywności za produkt Golonka bawarska.
• 2005 Nagroda za zajęcie III miejsca w kategorii indywidualnej Ogólnopolskiego Konkursu Sposób na Sukces.
• 2006 Tytuł Hit za wyroby z wędzarni tradycyjnej kiełbasy: myśliwska, jałowcowa, żywiecka wiejska, piwna, tatrzańska, leśna, polska pieczona oraz kabanos.
• 2007 Nominacja do Tytułu Hit za dynamiczny wzrost sprzedaży wyrobów wędliniarskich w roku 2005/2006.
• 2007 Laureat Tytułu Polski Producent Żywności za produkt Salceson Sołtysa.
• 2007 IPMiT Produkty najwyższej jakości jesień za asortymenty: leśna, polska pieczona, kabanos i myśliwska.
• 2008 Honorowa nagroda Starosty Kwidzyńskiego za wybitne osiągnięcia na rzecz rozwoju powiatu kwidzyńskiego.
• 2008 IPMiT Produkty najwyższej jakości wiosna za asortymenty: pasztetowa cielęca, pasztet wiejski z jabłkami, wieprzowina w galarecie, serdelki wieprzowe, biała parzona.
• 2008 Tytuł Hit za grupę szynek: szynkę pomorską, szynkę z komina, szynkę staropolską i łopatkę z majerankiem.
• 2008 Laureat Tytułu Polski Producent Żywności za produkt Golonka bawarska.
• 2008 IPMiT Produkty najwyższej jakości jesień za asortymenty: polędwica surowo-wędzona i szynka z komina.
• 2008 Agencja EMS Nominacja do nagrody Orzeł Agrobiznesu 2009
• 2009 Agencja EMS Nagroda Orzeł Agrobiznesu 2009
• 2009 Tytuł Hit za grupę wyrobów w osłonkach tekstylnych: salceson wiejski, szynka wiśniowa, pasztetowa cielęca, pasztet borowikowy, łopatka piastowska, salceson sołtysa.
• 2009 IBPR-S Produkty najwyższej jakości jesień za asortymenty: pomorska surowo wędzona i kiełbasa hiszpańska.
• 2010  Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczpospolitej Polskiej,  IV edycja Ogólnopolskich Konkursów Wędliniarskich „Wielkanoc Mięsne Święta-Polska Tradycja”
I-miejsce w grupie „kiełbasa świąteczna wędzona parzona” za kabanosy,
II-miejsce w grupie „wędzonka parzona” za szynkę z komina,

Wyróżnienie w grupie „wędzonka surowa” za pomorską surowo wędzoną.
• 2011 Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczpospolitej Polskiej,  V edycja Ogólnopolskich Konkursów Wędliniarskich „Wielkanoc Mięsne Święta-Polska Tradycja”
II-miejsce w grupie „kiełbasa wędzona surowa” za polską wędzoną
Wyróżnienie-w grupie „kiełbasa świąteczna wędzona parzona” za polską pieczoną.